Van Modehuis Koning naar Koning Bodyfashion, maar nu Koning Mammacare
Modehuis koning was eind jaren ’50 nog één van de vijf hoedenwinkels van de opa van Joséa Brakenhoff. Haar moeder stond in Beverwijk in de winkel en toen in 1987 het pand van de buren erbij kon worden getrokken werd de collectie uitgebreid met lingerie en foundation. Niet lang nadat Joséa de winkel in 2002 van haar ouders overnam is zij gestopt met de hoeden en shawls om zich samen met het vakkundige personeel volledig in bodyfashion voor vrouwen en mannen te specialiseren. Koning bodyfashion was een feit. Voor elke maat een passende bh en badkleding van de mooiste merken, tegen een betaalbare prijs.

Eind 2022 is Joséa gestopt met Koning Bodyfashion aan de Zeestraat te Beverwijk. Ze wilde een verdiepingsslag slaan in haar specialisatie; Mammacare. In praktijk Wijckerborgh kan zij nog meer zorg bieden voor haar klant. Praktijk Wijckerborgh is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en acupunctuur, sinds 1993 is de praktijk gevestigd in Beverwijk. 

Dames die een borstprothese dragen weten waar ze heen moeten, Joséa heeft zich gediplomeerd met onder andere de SEMH-certificering.