Wat is Koning Bodyfashion?
Wat nu Koning Bodyfashion is, was eind jaren ’50 nog één van de vijf hoedenwinkels van de opa van Joséa Brakenhoff. Haar moeder stond in Beverwijk in de winkel en toen in 1987 het pand van de buren erbij kon worden getrokken werd de collectie uitgebreid met lingerie en foundation. Niet lang nadat Joséa de winkel in 2002 van haar ouders overnam is zij gestopt met de hoeden en shawls om zich samen met het vakkundige personeel volledig in bodyfashion voor vrouwen en mannen te specialiseren. Nu heeft ze de grootste collectie foundation in Kennemerland. Voor jong en oud en elke maat een passende bh en badkleding van de mooiste merken, tegen een betaalbare prijs. Bovendien weten de dames die een borstprothese dragen waar ze heen moeten, Joséa heeft zich gediplomeerd met onder andere de SEMH-certificering. Ook de mannen zijn bij Koning van harte welkom met onderkleding, nachtkleding en badmode. Kortom bij Koning Bodyfashion vindt de klant wat hij of zij zoekt.

Bij onze ondergoed- en badmodecollecties hechten we er enorm veel waarde aan u producten te kunnen bieden die aan de ene kant trendy zijn, maar ook een bepaalde tijdloze elegantie hebben. Zo voelt u zich niet alleen vandaag mooi in uw lingerie, maar over een paar jaar ook nog.

Eindelijk online!
We hebben er even op moeten wachten, maar nu zijn we dan ook eindelijk van start gegaan met een website! De site is nog vol in ontwikkeling en nog niet helemaal up-to-date, maar we doen ons uiterste best om u een winkel ervaring te geven waar Koning Bodyfashion voor staat.
De vele producten uit ons assortiment zullen niet allemaal online beschikbaar zijn, deze producten zullen binnenkort worden toegevoegd of vragen teveel aandacht voor een online verkoop.

Wanneer u een vraag heeft over een bestelling, product of merk kunt u ons altijd bellen of een mail sturen!

Tot ziens in onze winkel.